Geen borg, geen gedoe Gratis annuleren Levering door heel Nederland Retourlabel bijgesloten De leukste avonturen!

Algemene informatie

Hier vindt u de algemene informatie over onze avonturen, de voordelen en
waar u rekening mee kunt houden als u een avontuur via onze site reserveert.

Verzendkosten

Voor een bescheiden bedrag van € 14,95 verzenden wij je gehuurde pakket naar het meest nabije ophaalpunt van onze transportpartner PostNL. Daarnaast voegen we een voorgefrankeerd retourlabel toe! Als alternatief kun je ervoor kiezen om je pakket persoonlijk op te halen in Den Helder

Annuleren

Gratis annuleren is mogelijk in het geval van ongunstige weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden, mits dit uiterlijk 48 uur van tevoren per e-mail wordt aangevraagd. In dat geval wordt het volledige bedrag terug betaald.

Levering door heel Nederland

Al onze Avonturen leveren wij door héél Nederland. De verzendkosten bedragen €14,95 incl. retourlabel. Je kunt het pakket laten bezorgen bij een PostNL punt bij je in de buurt. Het voordeel daarvan is dat je niet perse thuis hoeft te blijven.

Geen Borg Vereist

Bij het huren van een pakket, stellen wij geen borg in. Wij vertrouwen op jouw integriteit. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat dit zo zal blijven. 

Gratis!

Profiteer van onze weekendactie door een reservering te maken voor een zaterdag. Als je dat doet, ontvang je van ons de zondag helemaal GRATIS!

Retourlabel

Wij leveren altijd een retourlabel erbij. Bij het terug sturen van het pakket plak je deze retourlabel zichtbaar op de deksel. Je brengt het retour bij een PostNL punt bij jouw in de buurt.