Geen borg, geen gedoe Gratis annuleren Levering door heel Nederland Retourlabel bijgesloten De leukste avonturen!

Over Huur en Avontuur

Welkom bij Huur en Avontuur, waar passie en toewijding samenkomen om je avonturen onvergetelijk te maken.

Over Marcel en Huur en Avontuur

2 jaar geleden zijn we begonnen met www.vractiviteiten.nl. Wij organiseren bedrijfsuitjes, teamdagen, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en dit alles in VR. Mensen spelen met elkaar of tegen elkaar in een virtuele wereld die overweldigend is.

Tijdens die sessies vroegen klanten aan mij of ze ook een vr bril konden huren voor thuisgebruik. De aanvragen kwamen steeds vaker binnen en we werden gevraagd of wij meerdere artikelen verhuren om een complete avond te kunnen verzorgen.

Een half jaar geleden bedacht ik mij om meer artikelen te verhuren door héél Nederland en allemaal geleverd in een box en door PostNL bezorgd. We noemen de artikelen die we leveren avonturen, omdat we iets leuks bijdragen aan een gezellige avond of event. Het  aanbod van HuurenAvontuur.nl is heel divers, omdat wij zoveel mogelijk mensen een avontuurlijk uitje gun.

De avonturen leveren wij helemaal compleet zodat de klanten (avonturiers) direct aan de slag kunnen met hun gehuurde avontuur.

Onze top avonturen Bij Huur en Avontuur zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van opblaaspoppen, paintball, lasergamen, escapekoffers, boogschieten, bubbelballen en vr brillen, dat allemaal op je eigen locatie. Daarnaast verkopen wij moordspellen die je met maximaal 4 personen kunt spelen. Met Avontuurlijke groet, Marcel
over ons

Benieuwd naar al onze avonturen?

Bekijk het overzicht van de leukste activiteiten die je bij ons huurt.