Geen borg, geen gedoe Gratis annuleren Levering door heel Nederland Retourlabel bijgesloten De leukste avonturen!

Huurvoorwaarden

Hier vindt u de algemene voorwaarden die horen bij onze dienstverlening.

Verzendkosten

 1. Aansprakelijkheid
  huurenavontuur.nl vervalt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade en/of letsel als gevolg van het gebruik van het gehuurde pakket. Wij raden aan om tijdens activiteiten met het gehuurde pakket toezicht te houden. De producten kunnen beschadigd raken bij hevige regenval. Wanneer u een pakket met elektronica heeft gehuurd, adviseren wij om deze bij hevige regenval niet te gebruiken en een binnenlocatie als alternatief te hebben. Eventuele schade door water of bewuste onvoorzichtigheid komt voor rekening van de huurder.

 2. Reservering en betaling
  De huurovereenkomst is definitief nadat wij de datum en reserveringsaanvraag per e-mail hebben bevestigd en een factuur hebben bevestigd. Pas wanneer de reserveringsaanvraag is bevestigd, kunnen wij het pakket daadwerkelijk leveren of verzenden.

 3. Borg
  Voor de huur van het pakket rekenen wij GEEN borg. Wij vertrouwen op de integriteit van de huurder, en tot heden heeft geen enkele huurder dit vertrouwen geschaamd. Als het gehuurde materiaal beschadigd raakt door normaal gebruik van andere tekorten, zal de schade in overleg met de huurder vergoed worden. Het bedrag wordt bepaald door huurenavontuur.nl en is gebaseerd op de vervangingswaarde van het materiaal. In geval van diefstal en/of verlies is de huurder volledig aansprakelijk.

 4. Annulering
  Annulering dient bij voorkeur per e-mail te worden gemeld. Bij annulering tot 48 uur voor de afgesproken huurdatum worden geen kosten in rekening gebracht, en wordt het betaalde bedrag betaald. Dit betekent niet wanneer het pakket al wordt verzonden; in dat geval worden alleen de verzendkosten in rekening gebracht.
  Bij annulering binnen 48 uur voor de geplande huurdatum betaald de huurder 50% van het huurbedrag en eventuele verzendkosten. Op of na de huurdatum kan niet meer worden geannuleerd.

 1. Wijzigen van afgesproken huurdatum
  Het wijzigen van de huurdatum is kosteloos mogelijk als dit tot 48 uur voor de afgesproken huurdatum telefonisch of per e-mail wordt doorgegeven.
  Indien het wijzigen van de huurdatum binnen 48 uur voor de afgesproken huurdatum wordt verplaatst, worden de gewijzigde verzendkosten aan de huurder doorberekend.

 1. Afhalen en terugbrengen
  De tijden en locatie voor het ophalen en terugbrengen van het pakket worden per e-mail afgesproken. Het pakket kan een dag van tevoren worden opgehaald, en de retourdatum is een dag na de huurdatum, tenzij dit een zondag of feestdag is. In dat geval mag het pakket een dag later worden gesloten. Voor elke dag te laat wordt een extra dag huur in rekening gebracht.

 2. De producten
  Bij het huren van het pakket ontvangt de huurder een handleiding met uitleg over de activiteit en spelmogelijkheden. De spullen mogen uitsluitend voor eigen gebruik worden gehuurd en mogen niet doorverhuurd of op enige andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.

 3. Verzending
  Het pakket wordt alleen verzonden nadat de reserveringsaanvraag per e-mail is bevestigd en een factuur is verstrekt. Mogelijke verwerkingstijd raden wij aan om minimaal 48 uur voor de huurdatum de reservering te plaatsen en te betalen.
  Het pakket wordt door huurenavontuur.nl verzonden naar het verplichte afhaalpunt of huisadres (indien aangegeven bij de reservering). In overleg met de huurder kan dit worden afgeweken als huurenavontuur.nl dat noodzakelijk acht. De huurder wordt per e-mail op de hoogte gebracht zodra het pakket wordt verzonden, met informatie over de leveringstijd en het adres van het afhaalpunt (of huisadres).
  Het pakket dient uiterlijk één dag na de huurdatum te worden retour gestuurdt, met uitzondering van zon- en feestdagen. Voor elke dag dat het te laat wordt bekeken, wordt een extra dag huur in rekening gebracht.

 1. Klachten
  Bent u niet tevreden? Voor een correcte afhandeling moet een klacht onmiddellijk per e-mail worden ingediend, gericht aan info@huurenavontuur.nl. Als onmiddellijke indiening van een klacht niet mogelijk is, moet deze uiterlijk binnen één week per e-mail worden ingediend bij huurenavontuur.nl, onder vermelding van de feiten waarop de klacht betrekking heeft.

 2. Privacyverklaring
  Naast deze algemene voorwaarden willen wij u ook wijzen op onze privacyverklaring op onze website. Door het akkoord te gaan met de algemene voorwaarden stemt u ook in met deze privacyverklaring.