Geen borg, geen gedoe Gratis annuleren Levering door heel Nederland Retourlabel bijgesloten De leukste avonturen!

Karaoke set huren

Karaoke?

Met onze karaoke set wordt elk feestje een knalfeest! Huur onze karaoke set en laat je gasten genieten van zingen en plezier maken. Onze set bevat duizenden nummers in verschillende talen, zodat iedereen kan zingen wat hij of zij wilt. Het is perfect voor verjaardagsfeestjes, bedrijfsevenementen, bruiloften, of gewoon een gezellige avond met vrienden. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken met de bijgeleverde handleiding. Reserveer nu en zorg ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt met onze karaoke set!

Wat kost het om een karoke set te huren?

De karaoke set die wij verhuren is perfect voor een feest of evenement waar zingen en plezier maken centraal staat. De set is eenvoudig aan te sluiten op elke tv en kan worden verbonden met WIFI, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot duizenden liedjes. Met twee draadloze microfoons inbegrepen kunt u met uw vrienden, familie of collega’s een duet zingen en samen de perfecte performance neerzetten. De set biedt ook tal van functies, waaronder pitch control, echo-effecten en balansaanpassing om het zingen nog leuker te maken. Kortom, onze karaoke set is de perfecte toevoeging aan elk feest en zal gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke avond vol zang en plezier.

De prijs van het huren van een karaoke set is €69,00 euro

Wifi Karaoke set huren

Als je op zoek bent naar een leuke karaokeavond en een uitgebreide selectie muziek wilt, overweeg dan om onze wifi-karaokeset te huren. Met meer dan 50.000 nummers heeft niemand een excuus om niet te zingen. Onze karaokeset wordt regelmatig bijgewerkt en we garanderen een goede selectie muziek voor iedereen.

Wanneer je een karaokeset huurt bij huurenavontuur.nl, bieden wij het beste van het beste aan. Ruim van te voren geleverd van je  huurdatum en halen we deze de volgende werkdag op. Je betaalt alleen voor de dag dat je het gebruikt en we vragen geen borg.

Onze karaokeset is gemakkelijk aan te sluiten op je tv via een HDMI-kabel en alles is digitaal ingebouwd in de door ons geleverde set, waardoor het nog handiger is. Je krijgt ook een tablet om muziek te zoeken en af te spelen, en twee draadloze microfoons die ook dienen als afstandsbedieningen.

Het is echter belangrijk op te merken dat onze karaokeset alleen werkt met stabiele wifi, zorg er dus voor dat je een sterke verbinding hebt. Aansluiten is makkelijk met een bijgeleverde handleiding

We bieden geen tv of geluidssysteem en bieden ook geen externe geluidssystemen of projectoren aan. Wanneer je een beamer in het bezit hebt dan kun je onze karaoke set ook daarmee kunnen aansluiten 

Als je vragen hebt over het instellen van de karaokeset of niet zeker weet of deze compatibel is met jouw apparaten, neem dan gerust contact met ons op.

Kortom, onze karaokeset biedt een fantastische waardepropositie voor een leuke en onvergetelijke avond. Met regelmatig bijgewerkte muziek en het gemak van het leveren en het retouneren.

Geen zin in karaoke?

Gelukkig hebben we nog heel veel andere avonturen!

Veel gestelde vragen

Er kan zeker met IDEAL betaald worden via een beveiligde verbinding.

Wanneer we onze box laten bezorgen zit er altijd een retourlabel bijgesloten zodat retouneren gemakkelijk is.

Bubbelevoetbal huren begint vanaf €69,00

Binnen 48 uur kan er gratis geannuleerd worden (zie onze huurvoorwaarden)

Wij laten onze boxen door héél Nederland bezorgen via PostNL (muv de Waddeneilanden)

De box kan retour gestuurd worden via een PostNL punt bij je in de buurt. Die dit voor 16:00 uur.

Bij al onze gehuurde items zit er altijd een handleiding bijgesloten.

Met de bijgeleverde tablet die je moet aansluiten op je wifi netwerk kun je duizenden liedjes raadplegen