Geen borg, geen gedoe Gratis annuleren Levering door heel Nederland Retourlabel bijgesloten De leukste avonturen!

Verzenden

Hier vindt u de informatie over het verzenden van onze avonturen.

Verzendkosten voor onze avonturen

Wanneer je hebt besloten om gebruik te maken van onze verhuur service, kun je ervoor kiezen om de box(en) te laten verzenden naar het door jou opgegeven adres. Wij zorgen er dan voor dat de box(en) uiterlijk één dag voor de gewenste huurdatum bij jou worden bezorgd via PostNL. Bij verzending sturen wij ook altijd een retourlabel mee, zodat je de box(en) na gebruik gemakkelijk kunt terugsturen.

De kosten voor verzending zijn afhankelijk van het aantal boxen dat je bestelt. Voor verzendingen binnen Nederland rekenen wij de volgende tarieven:
€15 voor 1 box
€30 voor 2 boxen
€45 voor 3 boxen
€60 voor 4 boxen

Als het aantal materialen dat je hebt besteld past in één grote box, rekenen wij de verzendkosten op basis van het aantal normale boxen. Op het moment dat wij het pakket versturen, ontvang je van ons een e-mail met een track & trace-code om het pakket te kunnen volgen. Als je niet aanwezig bent op het moment van bezorging, wordt de box automatisch bij een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt afgegeven.

Na gebruik van de materialen ben je zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van alle materialen. Dit doe je door de materialen netjes in de box(en) te verpakken, de retourlabel op de box(en) te plakken en de box(en) in te leveren bij een PostNL of BPost pakketpunt bij jou in de buurt. Dit moet uiterlijk één dag na de huurdatum voor 15:00 uur gebeuren, behalve op zondag. In dat geval mag je de box(en) op maandag inleveren.

Wanneer je kiest voor verzending, zorgen wij voor een gemakkelijke en zorgeloze bezorging en retour van de verhuurde materialen.